THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, May 15, 2011

HATI LARA

14.05.2011 > SABTU
Sumpah aku terkejot gileee ble aku on9 kn die pnye fb ..
ape yg die ckp ari ahad ari tu sume nye dh terbongkar ..
aku dh agak dh bnde niy akan berlaku ..
sbb time tu aku mmg tak sedap ati .
time tu 8.8.2011 ari ibu ..
time tu die janji nk kua nan aku .
time tu die kate adik die col .
tp sume tu PENIPU !!
rupe rupe nye die pegi celebrate mother day nan fmly ex die ..
knp ko buat aku mcm niy haa ??
knp perangai ko mcm niy ??
knp ?? knp ?? haa !!!!
sanggop ko an wat cm niy !!
aku dh bole percaye kat ko ..
aku cube tak nak ade gadow2 lg nan ko ..
tp niy yg aku dpt an ??
tengss a lot !
aku syg ko cm niy aku dpt dr ko an ??
ko mmg penting kn die drpd fmly ko sendiri n dr aku .
aku nmpk sgt weyh !
sumpah aku nmpk sgt !!
ko mmg tak bole sorok lg dh ..
time aku dpt tau yg die tp0o aku mlm td ..
mmg aku tekejot gile .
tgok2 gurl tu tagged photo kat die .
huhh ..
mmg menyirap laa ble tgok an ?
mmg sial laa !
ibnurridha bin matyadi , tlg laa lupe kn aku yeh ??
aku akan cube utk lupe kn ko ..
tlg laa jgn cari2 aku lg lps niy ..
tu jeh aku mintak dr ko .
klu ko nk syg aku , tu trpulang laa pd ko ..
tp tlg lupe kn aku .
tengs a lot to everything ibnurridha .
        < hanya kesabaran jeh yg aku mampu skng >
 <i'm so sad right now >
Smlm jgk kite baru jeh happy2 kn ..
smlm kite pegi tgox wayang kn ??
kite pegi main bowling ..
mmg happy smlm an ??
 < niy kan movie yg kite tengok smlm >
 < niy jgk game yg kite main smlm an >
 
tp mlm td jgk aku teros dpt tau bende yg aku tak mampu tahan kesedihan nye ..
hurrmm ..
aku teros mengis ble tengok sume tu noy ..
huhh .
 < tp ko PENIPU !!!! >

2 comments:

HaTi Si LaRa said...

inspirasi tjuk dr name sy kah ?? hehe (sekeping hati)

syamimi meymey said...

hehehe ..
skng dh OK nan die ..
tengss !